Primăria a început distribuirea alimentelor de la UE. Oamenii sunt aşteptaţi în ordine alfabetică

Serviciul Asistenţă Socială a început luni, 7 octombrie, distribuirea ajutoarelor alimentare din partea Uniunii Europene.

Zeci de oameni s-au adunat la depozitul Ambient pentru a primi alimentele, nefiind înregistrate probleme.

Anul acesta, reprezentanţii Primăriei au pregătit o nouă modalitate de planificare. Beneficiarii sunt aşteptaţi în ordine alfabetică. Aceştia vor primi acasă, în poştă, o înştiinţare cu data la care sunt aşteptaţi pentru a-şi ridica produsele.

„Pentru ca acest sistem să funcţioneze şi pentru ca toţi beneficiarii să îşi poată ridica alimentele în mod civilizat, beneficiarii trebuie să prezinte în data în care au fost programaţi”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Programul de distribuire este de luni până vineri, de la ora 9 la ora 15.

În cazul în care beneficiarul nu poate ajunge în data precizată în invitaţie, acesta va fi reprogramat ulterior.

Anul acesta vor primi ajutoare alimentare din partea Uniunii Europene 9.331 de beneficiari. Dintre aceştia, cei mai mulţi, 5.322 sunt persoane cu handicap grav şi accentuat, 2.079 de pensionari cu pensii sub 400 de lei/lună, 1.421 de şomeri înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), 368 de persoane/familii care au dreptul la venit minim garantat şi 141 de persoane cu venituri sub 400 de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Primăria a început distribuirea alimentelor de la UE. Oamenii sunt aşteptaţi în ordine alfabetică  Primăria a început distribuirea alimentelor de la UE. Oamenii sunt aşteptaţi în ordine alfabetică  Primăria a început distribuirea alimentelor de la UE. Oamenii sunt aşteptaţi în ordine alfabetică

Ultima oră

Comentariul meu