Medicamente cu 10-20% sub pretul pietei si cu un serviciu special de livrare. De acest serviciu se vor bucura parlamentarii dupa ce Camera Deputatilor a anuntat ca va redeschide punctul de eliberare a retetelor medicale pentru demnitari si angajatii Palatului Parlamentului. Deschiderea punctului farmaceutic a fost aprobata, luni, de catre Conducerea Camerei Deputatilor. Anuntul a fost facut de secretarul Camerei, Niculae Mircovici, dupa sedinta Biroului Permanent. “S-a aprobat redeschiderea farmaciei, in principal, pentru angajati, pentru ca sa nu mai trebuiasca sa mearga in oras sa ridice medicamentele”, a explicat Mircovici, potrivit Mediafax.

Punctul farmaceutic pentru eliberarea medicamentelor prescrise in retetele medicale compensate si cu plata directa, propus spre reinfiintare, poate asigura medicamentele de maxima urgenta; medicamente reduse cu 10-20% fata de pretul pietei; baza de date a medicamentelor poate fi accesata in timp real de catre farmacist, iar orice medicament, inclusiv cele pe baza de reteta, poate fi adus in 2-4 ore, se arata in memorandumul intern.

Totodata vor fi eliberate retete compensate si gratuite recomandate de medicii de familie ce deservesc cabinetele medicale ale Camerei Deputatilor si Senatului care au contract cu Casa de Asigurari OPSNAJ.

Cu plata directa se vor elibera si medicamente de urgenta pentru cazurile consultate de medicii aflati

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

medicamente cu discount pentru parlamentari  medicamente cu discount pentru parlamentari  medicamente cu discount pentru parlamentari

Ultima oră

Comentariul meu