duminică neagră pentru ploieşteni, învinşi de gaz metan atât la baschet cât şi la fotbal

Dubla confruntare dintre Mediaş şi Ploieşti, programată duminică, a fost tranşată atât la baschet cât şi la fotbal de către ardeleni. Tactica lui Marcel Ţenter din ultimele secunde ale întâlnirii cu campioana en-tire, Asesoft, a adus noii echipe medieşene (în care, faţă de sezonul trecut, se mai regăsesc doar Shiloh, Mandache şi Dumitrescu) în chiar prima etapă a sezonului regulat, o victorie nesperată la două coşuri diferenţă: 78-74.

Prahovenii au câştigat primele trei parţiale, (conducând pe tabela de marcaj şi la o diferenţă de 7 puncte) însă sfertul decisiv a revenit gazdelor cu scorul de 20-13. Andrei Mandache a fost omul providenţial pentru gazişti, marcând 20 de puncte, cea mai mare parte din aruncări de la semidistanţă, urmat fiind de Shiloh cu 16 puncte şi grecul Tsiaras cu 10 puncte.

Tot o tactică fără cusur gândită – la fotbal – de Cristian Dulca le-a asigurat “lupilor negri” succesul în confruntarea cu “lupii galbeni”. Autorul golului care a făcut diferenţa dintre Gaz Metan Mediaş şi Petrolul Ploieşti a fost…asistentul Miklos Nagy, singurul care a văzut că mingea ricoşată din pieptul lui Vitinho în minutul 80 (foto Digisport) a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii.

În rest, partida a fost una

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

duminică neagră pentru ploieşteni, învinşi de gaz metan atât la baschet cât şi la fotbal  duminică neagră pentru ploieşteni, învinşi de gaz metan atât la baschet cât şi la fotbal  duminică neagră pentru ploieşteni, învinşi de gaz metan atât la baschet cât şi la fotbal

Ultima oră

Comentariul meu