Un bodyguard al unui club din Medias este cercetat in stare de libertate pentru loviri si alte violente, dar si pentru infractiuni la regimul armelor si munitiilor, dupa ce a tras mai multe focuri de arma.
In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei trei noapte, intr-un local din municipiul Medias a avut loc o altercatie intre un grup de tineri si personalul societatii, altercatie in cadrul careia agentul care asigura paza localului a facut uz de pistolul de autoaparare cu proiectile de cauciuc pe care il detinea. O persoana a fost ranita de 3 proiectile de cauciuc. Cercetarea la fata locului a fost efectuata de politistii Biroului Investigatii Criminale Medias fiind stabilit faptul ca agentul care asigura paza – C. Petru (in varsta de 39 de ani, domiciliat in judetul Prahova) era angajat ilegal, fara carte de munca iar permisul de port arma detinut este expirat.
In urma verificarilor efectuate de politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, in conformitate cu prevederile art. 59 alin. 1 litera b din Legea 295/2004 republicata, impotriva lui C. pentru s-a dispus masura anularii autorizarii dreptului de a detine, purta si folosi arme si munitii neletale supuse autorizarii si retragerea permisului

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

chef cu gloante de cauciuc la medias  chef cu gloante de cauciuc la medias  chef cu gloante de cauciuc la medias

Ultima oră

Comentariul meu