csu bate la scor la constanța. sibiul joacă miercuri, acasă cu oradea

CSU Atlassib Sibiu a început campionatul cu un succes clar la Constanța. Echipa noastră a învins cu 46 – 112 (13 – 28 8 – 32 11 – 29 14 – 23), la capătul unei partide controlată în totalitate de jucătorii lui Perisic, anunță csusibiu.ro.

Meciul avut loc vineri seară în orașul de la malul mării. Deciși să înceapă cu dreptul campionatul, baschetbaliștii sibieni nu au dat nicio șansă grupării gazdă. Așa se face că după primele zece minute, CSU a avut pe tabelă un avantaj confortabil de 15 puncte, scor 13-28. Nici în sfertul doi constănțenii nu au făcut față jucătorilor pregătiți de Miodrag Perisic, Sibiul adăugând încă 24 de puncte avantajului consemnat după primele zece minute.

Până la final s-a pus doar problema scorului cu care Sibiul va învinge, partida încheindu-se cu rezultatul de 46-112.

Perisic a rulat la Constanța întreg lotul de jucători, toți cei introduși pe teren marcând de altfel și puncte în dreptul echipei noastre.

 

Pentru CSU au înscris Gruev 14, Lee 19, Ban 3, Crăciun 11, Austin 23, Nelson 27, Ceskovic 4, Bojovic 21, Calotă 13, Răducan 4, Diaconescu 2, Tincu 1 punct.

 

Miercuri cu Oradea

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează acum meciul de miercuri, 9 octombrie, de la ora 18.45, de la Sala Transilvania, cu CSM Oradea.

Biletele pentru această partidă se vor putea procura începând de luni, 7 octombrie, de la sediul clubului nostru, de pe strada Rennes, dar și în ziua meciului, de la sala Transilvania, cu începere de la ora 17.45.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu