ce evenimente vor avea loc în luna octombrie, la sibiu

Luna octombrie continuă la Sibiu seria evenimentelor pentru petrecerea timpului liber, fiind anunţate piese de teatru, un festival de modă, dar şi de film.

În domeniul muzical, oferta lunii octombrie include un proiect inedit, cu şi despre muzica electronică şi cultura digitală: DE.KOLECTI.F, un spectacol care va avea loc la Hala Balanţa în 12 octombrie.

De asemenea, Festivalul Internaţional al Artei Lirice care continuă până în data de 13 octombrie.

Teatrul este reprezentat şi luna aceasta foarte bine. În zilele de 11, 12 octombrie Teatrul Radu Stanca pune în scenă piesa” Faust” în Hala Balanţa, iar Teatrul Gong oferă în data de 30 octombrie spectacolul Cipollino, o comedie care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei şi zece ani. Teatrul de Balet Sibiu va prezenta în 9 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul Cenuşa Timpului, o colaborare inedită între teatrul de balet sibian şi legendara formaţie de rock Riff.

Filmul documentar şi antropologic va fi prezentat în cadrul celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Astra Film care va avea loc în perioada 14-20 octombrie la Sibiu.

După prezentări de modă şi concursuri de miss, şi în octombrie publicul sibian va avea ocazia să admire creaţiile de modă

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ce evenimente vor avea loc în luna octombrie, la sibiu  ce evenimente vor avea loc în luna octombrie, la sibiu  ce evenimente vor avea loc în luna octombrie, la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu