Autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone, înmatriculate în ţară sau străinătate, verificate de poliţişti

Poliţiştii sibieni participă, de luni, 7 octombrie, până la sfârşitul săptămânii, la o campanie naţională de respectare a normelor provind circulaţia autovehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone pe drumurile naţionale.

Scopul campaniei este de prevenire a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de marfă cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

Campabua va avea loc în perioada 07 – 13 octombrie, în conformitate cu Planul de operaţiuni al Organizaţiilor Poliţiilor Europene (TISPOL).

La nivelul judeţului Sibiu, poliţiştii Serviciului Rutier vor desfăşura acţiuni în comun cu inspectori ai I.S.C.T.R Sibiu, acţiuni în cadrul acestora vor fi verificate în trafic atât autovehiculele înmatriculate în România cât şi cele înmatriculate în străinătate.

Obiectivele acestor acţiuni sunt reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere, verificarea legalităţii transportului rutier public efectuat (marfă sau persoane) şi controlul stării tehnice al vehiculelor.

În perioada ianuarie – septembrie 2013, pe raza judeţului Sibiu, conducătorii autovehiculelor destinate transportului rutier public de persoane au fost implicaţi cu vinovăţie în producerea unui singur accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane, iar conducătorii

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone, înmatriculate în ţară sau străinătate, verificate de poliţişti  Autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone, înmatriculate în ţară sau străinătate, verificate de poliţişti  Autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone, înmatriculate în ţară sau străinătate, verificate de poliţişti

Ultima oră

Comentariul meu