video cabral a făcut accident cu atv-ul la jina. vedeta tv, diagonsticată cu maxilarul rupt la sibiu!

Vedeta tv Cabral Ibacka a ajuns la urgența spitalului județean Sibiu după un autoaccident cu ATV-ul. Acesta s-a lovit de mai mulți copaci într-o curbă pe drumul dintre Poiana Sibiului și Jina, iar apoi s-a răstunat. Soția a fost cea care l-a găsit și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

Cabral se afla la Jina alături de soție, într-o stână la un cioban care apare într-o reclamă la tv. Sâmbătă dimineață în jurul orei 6.00, acesta a decis să facă o plimbare cu ATV-ul pe serpentinele din apropiere pe DJ106E.

Într-o curbă a pierdut controlul ATV-ului și a ieșit în decor unde a lovit mai mulți copaci. Speriată că soțul nu se mai întoarce, soția Andreea a plecat în căutarea acestuia și l-a găsit înghețat de frig și rănit . Vedeta TV a fost dusă de urgență la spitalul județean Sibiu, acolo unde a și rămas deocamdată internat.

”În jurul orei 7:40 a fost adus un tânăr de 33 – 34 de ani care a suferit un accident de ATV care prezintă contuzii ale oaselor feței și ale claviculelor. Actualmente este în investigații. Este stabil din punct de vedere hemodinamic și respirator. Nu pune probleme vitale. S-ar putea să rămână internat pe secția de maxilo-facială. Era conștient când a fost adus aici. S-a lovit de un copac. Nu e desfigurat”, a declarat Roșca Constantin – medic UPU Sibiu.cabral atv

Polițiștii sibieni i-au reținut deocamdată permisul de conducere lui Cabral și asta cel puțin până la finalizarea cercetărilor și sosirea rezultatelor probelor de sânge, eliberându-i acestuia o dovadă de conducere pe 15 zile.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta.  Conducătorul unui ATV, în vârstă de 36 de ani, părăsește partea carosabilă și se lovește de copacii aflați în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de ATV, care a fost transportat la spitalul clinic județean în vederea stabilirii alcoolemiei. (..) La fața locului conducătorul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită vătămărilor suferite, dar i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare efectuăm cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului”, a explicat inspector Cuciorovschi Marius, Serviciul Rutier Sibiu.

YouTube video

Cabral Ibacka, urmează cel mai probabil să fie transferat la un spital din Capitală pe parcursul acestei zile, acesta urmând să rămână cel puțin o perioadă sub supraveghere medicală.

VIDEO: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu