primarul klaus johannis deschide festivalul ”de bun gust”

Deschiderea oficială a Festivalului ”de Bun Gust” va fi punctată printr-un moment special vineri, 4 august, de la ora 19:00. La deschiderea Festivalului va fi prezent și primarul Klaus Johannis.

Încă de la jumătatea zilei, în toate cele opt bucătării ale lumii reunite în Piața Mare a Sibiului a început forfota: chinezii trebăluiesc de zor în bucătăria ticsită cu mirodenii, la standul thailandez bucătarii sunt încrezători în succesul mâncărurilor lor, în timp ce la standul german cuptorul e gata pregătit pentru a servi cele mai bune preparate. Aceeași invitație de a vă bucura de gustoasele mâncăruri ale lumii o au și bucătarii standurilor ce poartă amprenta plină de arome a Italiei, Turciei, Ungariei, Statelor Unite ale Americii și, evident, României.

Demonstrații culinare, concursuri și spectacol cu Pavel Stratan

De bunătățile maeștrilor culinari prezenți în cadrul Festivalului ”de Bun Gust”, sibienii și musafirii orașului se pot bucura deja. De la ora 16:00 va începe și programul pe scena Festivalului. Prima demonstrație culinară efectuată pe scenă aparține tuturor celor trei concurenți Masterchef prezenți în cadrul Festivalului: Bogdan Roman, Vlad Mureșan și Alexandru Constantin Hora. Aceștia vor găti carpacio de zucchini cu tartar de pepene verde și rulou de zucchini umplut cu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

primarul klaus johannis deschide festivalul ”de bun gust”  primarul klaus johannis deschide festivalul ”de bun gust”  primarul klaus johannis deschide festivalul ”de bun gust”

Ultima oră

Comentariul meu