duminică are loc festivalului vinului organizat de clubul economic german transilvania

Duminică începând cu ora 12:00,  va avea loc cea de a patra ediție a Festivalului Vinului organizat de către Clubul Economic German Transilvania cu sprijinul Băncii Raiffeisen, în grădina Hotelului Hilton Sibiu.

Mai mulți producători de vin din toată țara își vor prezenta cele mai bune vinuri. Se vor putea degusta şi cumpăra diferite specialități traditionale din împrejurimile Sibiului.

La gratar se vor pregăti cârnăciori, ceafă de porc și multe alte specialități. De partea de muzică și dans se vor ocupa domnul Adrian Orlea, o  fanfara și o trupa de dansuri tradiționale săsești. Tradiţia se va respecta iar la lăsarea serii va fi aleasă cea de a patra Regină Vinului. Noua regină a vinului o va înlocui pe Ana Maria Bota, care a fost aleasă în anul 2012 cu titlul de a treia Regină a Vinului din Sibiu. Punctul culminant al serii însă va fi constituit din “Premiul pentru Antreprenoriat” acordat de Cluburile Economice Germane si  Vorbitoare de limba Germană din România. Cele patru categorii pentru care se va acorda câte un premiu sunt: “Cea mai inovativa companie”, “Compania cu cea mai mare implicare familială”, “Compania cu cel mai mare angajament social” şi premiul pentru “Cea mai ecologică companie”.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă întreaga activitate se va desfăşura într-un cort pus la dispoziţie de către Hilton Hotel.

 

Ultima oră

Comentariul meu