Vrea sa strabata drumul de 1800 de kilometri de la Cartisoara pana la Roma pe jos. Mirel Magop planuieste sa ajunga la Roma in 1 decembrie si sa serbeze acolo visul de o viata al baditei Cartan – Unirea tuturor Romanilor. Chiar daca are deja o mare problema: opincile. „Am ajuns azi (joi n.r.) la jumatatea drumului. Sunt in Elvetia. A plouat pana ieri, azi a iesit soarele. Incaltarile nu ma prea tin, sunt mai mult de decor. Am plecat cu patru perechi, insa o pereche de opinci este doar de decor, le port cand nu ploua, e vremea frumoasa, cand trec prin aglomerari urbane. Am prins si ninsoare. A nins ceva la Salzburg. Au fost ploi intr-una. Am inteles ca luna octombrie va fi calduroasa. Trebuie sa ajung pe 1 decembrie la Roma si sunt in grafic”, a declarat pentru Agerpres, Mirel Magop.

Mirel Magop s-a nascut la Dorohoi, dar locuieste in Vatra Dornei. Are 44 de ani si, de meserie, este tamplar. Sau mai bine spus, a fost, pentru ca, de cativa ani, este globetrotter. A batut lumea pe jos, in lung si-n lat, iar miercuri porneste in calatoria vietii lui, pe urmele lui Badea Cartan.

Cu un curaj greu

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

urmasul lui badea cartan are probleme cu opincile. mirel magop va fi la roma de 1 decembrie  urmasul lui badea cartan are probleme cu opincile. mirel magop va fi la roma de 1 decembrie  urmasul lui badea cartan are probleme cu opincile. mirel magop va fi la roma de 1 decembrie

Ultima oră

Comentariul meu