semaforizare de 155.000 de lei în zona pieţei agroalimentare din mediaş

În vederea fluidizării traficul rutier şi pietonal, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Mediaş, cea a Pieţei Agroalimentare (foto) în curând se va schimba modul de semnalizare.

Potrivit anunţului făcut de primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu, în cadrul conferinţei săptămânale de presă, a fost deja efectuată achiziţia publică în vederea reglementării circulaţiei în zonă.

Astfel, potrivit studiului efectuat, vor fi montate nu mai puţin de nouă semafoare, lucrarea care va costa 155.000 de lei urmând a fi efectuată la începutul anului viitor. Interesant e faptul că respectiva zonă a fost cuprinsă în programul electoral al mai multor politicieni care promiteau o subtransversare, respectiv construirea unui pasaj subteran în zonă.

Mai mult decât atât unul dintre aceştia a sugerat – la modul cel mai serios – necesitatea construirii unei linii de metrou până la gară, pentru a se evita astfel ambuteiajele.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

semaforizare de 155.000 de lei în zona pieţei agroalimentare din mediaş  semaforizare de 155.000 de lei în zona pieţei agroalimentare din mediaş  semaforizare de 155.000 de lei în zona pieţei agroalimentare din mediaş

Ultima oră

Comentariul meu