începe campionatul național de dresaj al câinilor la sibiu

În perioada 07 – 11 octombrie 2013 la Centrul Chinologic Sibiu va avea loc cea de-a Zecea Ediţie a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din M.A.I. Competiţia este organizată de către Centrul Chinologic Sibiu şi Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

La concurs vor participa echipe reprezentative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Centrul Chinologic Sibiu. De asemenea, vor fi prezente în competiţie cupluri chinotehnice din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor din România şi din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază.

Având în vedere că prezenţa la Campionatul de Dresaj a reprezentanţilor structurilor de profil din cadrul poliţiilor europene a devenit o tradiţie, şi la acest jubileu, au fost invitaţi să participe reprezentanţi din cadrul Ministerului de Interne al Bulgariei, ai Ministerului de Interne al Albaniei şi ai Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Competiţia va fi găzduită şi organizată din punct de vedere tehnic de către personalul Centrului Chinologic Sibiu, o parte din probele de concurs urmând a se desfăşura în diferite locaţii din municipiul Sibiu şi împrejurimi (Stadionul municipal, depozitele Ambient şi terenurile din zona comunei Roşia), conform programului alăturat.

Festivitatea de deschidere va avea loc marţi, 08 octombrie, la orele 09:00, iar festivitatea de premiere şi închiderea Campionatului va avea loc joi, 10 octombrie, la orele 14:00

Ultima oră

Comentariul meu