două accidente cu viteză şi depăşire neregulamentară.vezi amănunte

În dimineaţa zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 0830, pe DN 14 A s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

  • A. Puiu (55 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş) în timp ce conducea autoturismul pe DN 14 A, având direcţia de deplasare Mediaş – Târnăveni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, într-o curbă la stânga pierde controlul asupra autovehiculului, intră în derapaj după care se răstoarnă în afara părţii carosabile pe sensul său de mers.
  • În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

    În după-amiaza zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 1650, pe DN 14, în localitatea Târnava s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

    M. Cristian (36 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş) în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, având direcţia de deplasare Mediaş – Sibiu, în localitatea Târnava s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unei coloane de autovehicule fără să se asigure corespunzător şi a acroşat în partea laterală stânga spate un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care efectuase un viraj la stânga pentru a intra în localitate.

    În urma accidentului rutier a rezultat rănirea

    Citește mai departe pe: Nova TV Medias

    două accidente cu viteză şi depăşire neregulamentară.vezi amănunte  două accidente cu viteză şi depăşire neregulamentară.vezi amănunte  două accidente cu viteză şi depăşire neregulamentară.vezi amănunte

    Ultima oră

    Comentariul meu