Daca esti in cautarea unui loc de munca poti trece pe la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu pentru a vedea oferta angajatorilor, care cuprinde 326 de posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile in Sibiu (186), Medias (100), Agnita (20) si Cisnadie (20).

`Din totalul locurilor de munca, 55 se adreseaza persoanelor cu studii superioare – analist ajutor, analist calitate, dispecer, inginer autovehicule rutiere, inginer de sistem in informatica, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, inginer mecanic, logistician gestiune flux, manager proiect informatic, programator, proiectant inginer mecanic, referent, secretara, sef birou financiar-contabilitate, sef proiect/program. Restul de 271 de posturi sunt pentru persoane fara studii superioare`, spune Dana Radu, purtatorul de cuvant al AJOFM Sibiu.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cauti un loc de munca? vezi oferta agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca sibiu  cauti un loc de munca? vezi oferta agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca sibiu  cauti un loc de munca? vezi oferta agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca sibiu

Ultima oră

Comentariul meu