Peste 400 de costume traditionale spaniole vor fi folosite in cel mai mare spectacol de zarzuela prezentat vreodata in Romania, joi, 3 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice. Este pentru a doua oara cand, in Romania, se prezinta un astfel de spectacol.

`Singura antologie de zarzuela care s-a mai facut vreodata in Romania a fost organizata tot in cadrul Festivalului International al Artei Lirice de la Sibiu, in anul 2007. Atunci am prezentat o companie de zarzuela din Barcelona. Spectacolul de anul acesta va fi unul grandios si spectaculos in acelasi timp` a declarat Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Apreciata ca cea mai importanta companie de zarzuela din Spania,`Antología de la Zarzuela S. L.`, a luat fiinta in anul 2003, ca o companie privata, oferind publicului, de-a lungul anilor, cele mai bune spectacole ale genului liric, cu concursul unei distributii minunate de cantareti si actori, a unor reputati directori si decoratori si cu ajutorul unor costume generoase.

Omagiu adus marelui maestru José Tamayo – cel care a contribuit la revitalizarea acestor productii lirice din patrimoniul scenic spaniol – `Antología de la Zarzuela. Homenaje a José Tamayo` tinde spre un spectacol total,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

antología de la zarzuela pe scena sibiana  antología de la zarzuela pe scena sibiana  antología de la zarzuela pe scena sibiana

Ultima oră

Comentariul meu