marți, zi istorică şi la sibiu. cea mai rece din ultimii 52 de ani

Ziua de marți a fost cea mai friguroasă zi de 1 octombrie din ultimii 52 de ani din municipiul Sibiu, înregistrându-se o temperatură de doar 4,8 grade Celsius, a declarat pentru Udo Reckerth de la stația meteo Sibiu.

“Astăzi s-au înregistrat 4,8 grade în municipiul Sibiu. Ca maximă, este cea mai scăzută maximă din 1961 până acum. Cea mai scăzută maximă înregistrată vreodată în data de 1 octombrie a fost de 11,8 rade în 1961″, a precizat Udo Reckerth, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, la Bâlea Lac stratul de zăpadă măsoară 5 centimetri și temperatura este de de plus un grad Celsius, mai cald decât acum trei ani când s-a înregistrat cea mai scăzută maximă, de minus 2 grade Celsius.

Chiar va fi cea mai rece iarnă?
Potrivit prognozelor mai multor servicii meteorologice ruse, bazate pe calculul indicilor climatici, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale, scrie ziarul rus „Novâie Izvestia”, citat de Agerpres. În plus, în timpul acestei perioade se va produce o scădere a activităţii solare. Un alt semn care arată că va fi o iarnă rece este aşa-numita oscilaţie nord-atlantică, adică variabilitatea climei în Atlanticul de Nord, care se

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

marți, zi istorică şi la sibiu. cea mai rece din ultimii 52 de ani  marți, zi istorică şi la sibiu. cea mai rece din ultimii 52 de ani  marți, zi istorică şi la sibiu. cea mai rece din ultimii 52 de ani

Ultima oră

Comentariul meu