deşi nu a fost construit încă, hotelul de gheaţă de la bâlea lac a fost rezervat în totalitate pentru revelion

Camerele viitorului hotel de gheaţă de la Bâlea Lac şi din cele trei igluuri ce vor fi construite în apropiere, au fost rezervate, deja, de o agenţie din Anglia, pentru noaptea de Anul Nou, chiar dacă hotelul nu a fost încă ridicat.

Vasilica Popa, reprezentanta firmei Klingeis Consulting, cea care deţine Hotelul de Gheaţă, a declarat, miercuri, 2 octombrie, că locurile din toate cele 12 camere duble şi din cele trei igluuri au fost ocupate în perioada 31 decembrie 2013 – 1 ianuarie 2014.

„Au mai fost făcute rezervări şi pentru lunile ianuarie şi februarie 2014, pentru două grupuri, de data aceasta de către o agenţie din ţară”, a mai spus Vasilica Popa.

Rezervările au fost făcute încă din primăvara acestui an, potrivit aceleiaşi surse şi încă nu s-au făcut rezervări pentru perioada Crăciunului.

Inaugurarea Hotelului de Gheaţă din Munţii Făgăraş şi a celor trei igluuri din apropierea acestuia va avea loc în data de 25 decembrie a acestui an.

Turiştii care doresc să se cazeze în construcţia de gheaţă trebuie să plătească 400 de lei pe noapte pentru o cameră dublă şi 600 pentru o noapte în igluuri.

De asemenea, în apropierea hotelului va fi ridicată şi o biserică

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

deşi nu a fost construit încă, hotelul de gheaţă de la bâlea lac a fost rezervat în totalitate pentru revelion  deşi nu a fost construit încă, hotelul de gheaţă de la bâlea lac a fost rezervat în totalitate pentru revelion  deşi nu a fost construit încă, hotelul de gheaţă de la bâlea lac a fost rezervat în totalitate pentru revelion

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu