adoptarea codului rutier a fost amânată încă o săptămână. proiectul rămâne în continuare în dezbatere publică

Adoptatea Codului rutier sub formă de Ordonanţă de Urgenţă a fost amânată miercuri, 2 octombrie, urmând ca acesta să rămână, pentru încă o săptămână, în dezbatere publică, potrivit portalului de ştiri hotnews.ro, care citează surse guvernamentale.

Adoptarea Codului rutier sub formă de Ordonanţă de Urgenţă s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern ce a avut loc miercuri.

Potrivit hotnews.ro, premierul Victor Pointa a vorbit despre acest cod chiar la începutul şedinţei de Guvern.

“Eu vreau să spun încă odată: susţinerea mea pentru principiul de bază al Codului rutier, şi anume siguranţa, siguranţa, cât mai multă siguranţă şi toleranţă zero faţă de toţi cei care de ani de zile comit accidente, se urcă la volan după ce au băut alcool şi nu păţesc niciodată nimic. Dacă aceste ţinte sunt atinse, eu vă susţin şi astăzi îl adoptăm”, a spus Ponta, citat de hotnews.ro.

Noul Cod rutier prevede, printre altele, o amendă maximă de 16.000 de lei pentru administratorii de drumuri care nu îşi îndeplinesc atribuţiile, o amendă maximă pentru şoferi de 9.600 lei şi o perioadă maximă de doi ani în cazul suspendării permisului de conducere.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

adoptarea codului rutier a fost amânată încă o săptămână. proiectul rămâne în continuare în dezbatere publică  adoptarea codului rutier a fost amânată încă o săptămână. proiectul rămâne în continuare în dezbatere publică  adoptarea codului rutier a fost amânată încă o săptămână. proiectul rămâne în continuare în dezbatere publică

Ultima oră

Comentariul meu