Scarlett Johansson a fost convinsa ca nu are nicio sansa ca actrita, chiar inainte de a incepe sa joace in filme, dupa ce a fost respinsa de o agentie de cautare de talente, conform revistei Interview.

Vedeta din „The Avengers” a facut cunostinta cu un agent prin unul dintre colegii de clasa ai fratelui sau, dar acesta nu a vazut in ea niciun potential de actrita si a refuzat-o categoric.

„Fratele meu juca baseball si eu urmam cursuri de actorie, muzica si dans. Era cineva in clasa fratelui meu mai mare care aparuse in cateva reclame si in piese de teatru. Mama m-a dus la agentul acelui baiat, dar nu a vrut sa ma ajute. Mi-a spus ca nu am suficient talent. Am fost distrusa. Am crezut ca acela va fi sfarsitul pentru mine”, a povestit actrita.

In cele din urma Scarlett Johansson a debutat pe marile ecrane la varsta de 9 ani, in rolul fiicei lui John Ritter in comedia fantastica din 1994 „North”. Acest rol a fost urmat si de altele ce au fost bine primite de critici dar si de public in productii precum „Manny & Lo” (1996) sau „The Horse Whisperer” (1998).

Totusi, in pofida pasiunii sale pentru actorie, Scarlett

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

scarlett johansson n-a fost suficient de frumoasa sa fie fotomodel  scarlett johansson n-a fost suficient de frumoasa sa fie fotomodel  scarlett johansson n-a fost suficient de frumoasa sa fie fotomodel

Ultima oră

Comentariul meu