Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a anuntat marti, la deschiderea Sesiunii aniversare prilejuita de implinirea a 50 de ani de la infiintarea Muzeului Tehnicii Populare din Dumbrava Sibiului, ca va propune consilierilor judeteni sa ii acorde titlul de cetatean de onoare profesorului Corneliu Bucur, fostul director al Complexului National Muzeal ASTRA. `Din cei 50 de ani pe care ii sarbatorim astazi de la fondarea muzeului in aer liber, 40 de ani au stat sub umbrela, sub obladuirea lui Corneliu Bucur. Practic, el si-a dedicat o viata de om muzeului si notorietatea de care se bucura muzeul ASTRA i se datoreaza in cea mai mare masura. Sunt oameni care scriu istoria si acordarea titlului de cetatean de onoare al judetului Sibiu lui Corneliu Bucur va fi un mic gest de recunostinta pentru ceea ce el a facut in plan cultural pentru judetul Sibiu`, a subliniat Ioan Cindrea.

Corneliu Bucur a fost director al CNM Astra, senator in legislatura 1996 – 2000 si consilier judetean in perioada 2008 – 2010. A fost demis dupa ce organizatia PDL Sibiu l-a dat afara din partid si i-a retras mandatul de consilier.

Pana in prezent, Consiliul Judetean Sibiu a acordat, la initiativa presedintelui Ioan Cindrea, doua

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cindrea il vrea pe corneliu bucur cetatean de onoare al judetului  cindrea il vrea pe corneliu bucur cetatean de onoare al judetului  cindrea il vrea pe corneliu bucur cetatean de onoare al judetului

Ultima oră

Comentariul meu