Au trecut aproape 4 luni de cand Bogdan Alexandru, un baietel in varsta de 3 ani si 5 luni, a decedat la Spitalul Clinic Judetean (SCJ) din Sibiu, in urma unei banale operatii de polipi. Nici acum, medicii desemnati de Spitalul Clinic Judetean sa se pronunte in acest caz nu si-au prezentat pozitia. Nici Colegiul Medicilor nu a emis nicio comunicare oficiala, cu toate ca noul director interimar al Spitalului, dr. Radu Chicea, este si presedintele acestui for.

Pentru ca specialistii care ar trebui sa explice cauza mortii lui Bogdan Alexandru taraganeaza decizia, nici procurorii nu au inaintat cu ancheta, iar dosarul se afla tot in faza premergatoare a intocmirii actelor.

Comitete si comitii

“Avem rezultatele autopsiei, iar astazi (n.red. – marti) s-a intrunit Comisia de Etica a Spitalului, pentru a le analiza. Maine se vor intruni si specialistii din cadrul Consiliului de Etica a Spitalului si apoi speram ca vom putea prezenta o pozitie oficiala`, a declarat purtatorul de cuvant al SCJ, Decebal Todarita. Intrebati de ce este nevoie si de o comisie, si de un consiliu, din cadrul aceleiasi institutii, pentru o pozitie in acest caz, raspunsul reprezentantilor Spitalului a fost “asa este trecut in statut`.

Nu va fi, insa, suficienta pozitia

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cazul bogdan alexandru: dupa 4 luni, niciun vinovat  cazul bogdan alexandru: dupa 4 luni, niciun vinovat  cazul bogdan alexandru: dupa 4 luni, niciun vinovat

Ultima oră

Comentariul meu