casting la teatrul naţional radu stanca, pentru rolul emmy, din spectacolul “nora”.se caută fete între 6-12 ani

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează casting pentru rolul Emmy din spectacolul „Nora” după Henrik Ibsen, în regia lui Radu – Alexandru Nica.

Castingul va avea loc luni, 7 octombrie, ora 18:00, la sediul Teatrului Național din Sibiu, din bvd. Corneliu Coposu nr. 2. Acest apel se adresează fetelor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, iar programarea la interviu se face prin email la adresa proiecte@sibfest.ro sau prin telefon la numărul 0733 662 981.

Castingul se va desfășura în prezența regizorului Radu – Alexandru Nica.

Producția Teatrului Național din Sibiu este o adaptare după piesa „O casă de păpuşi” a dramaturgului norvegian Henrik Ibsen. Manuscrisul semnat de autor a fost inclus, în urmă cu zece ani, în Programul Memoria al UNESCO ca semn al recunoaşterii valorii istorice a textului prin faptul că a influenţat naturalismul şi feminismul.

Nora Helmer este o femeie care a fost condusă toată viaţa fie de tatăl ei, fie de soţul Torvald. În momentul în care căsnicia îi este pusă la încercare, valorile Norei încep să se schimbe şi femeia decide să îşi ia soarta în propriile mâini. Personajul Emmy este fiica Norei și a lui Torvald Helmer.

Pentru regia acestui spectacol, Radu –

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

casting la teatrul naţional radu stanca, pentru rolul emmy, din spectacolul “nora”.se caută fete între 6-12 ani  casting la teatrul naţional radu stanca, pentru rolul emmy, din spectacolul “nora”.se caută fete între 6-12 ani  casting la teatrul naţional radu stanca, pentru rolul emmy, din spectacolul “nora”.se caută fete între 6-12 ani

Ultima oră

Comentariul meu