toamna este anotimpul hoţilor de buzunare. de luni până vineri are loc săptămâna de prevenire a criminalităţii

Poliţiştii sibieni organizează, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie, mai multe acţiuni prin care se doreşte creşterea resposabilităţii civice a cetăţenilor în ceea ce priveşte criminalitatea, în general, dar mai ales a furturilor din buzunare şi genţi.

În fiecare zi, de luni până vineri, vor fi organizate diferite acţiuni în cadrul „Săptămânii de prevenire a criminalităţii”.

Marţi, 1 octombrie, poliţiştii au pregătit acţiuni preventive în localitatea sibiană Roşia, iar miercuri este ziua prevenirii delicvenţei juvenile, ocazie cu care la Liceul Pedagogic din Sibiu va fi organizat un campionat de fotbal. Vor fi implicaţi elevi de clasa a VII-a.

În a patra zi a Săptămânii de prevenire a criminalităţii, joi, 3 octombrie, poliţiştii vor susţine o prezentare la Casa de Cultură a Sindicatelor, urmărindu-se prevenirea victimizării tinerilor pe internet, după cum a spus subcomisarul de poliţie Christian Stanciu.

Vineri, 4 octombrie, în ultima zi a campaniei naţionale, este ziua siguranţei rutiere. Poliţiştii vor supraveghea traficul şi vor urmării acordarea de prioritate la trecerile de pietoni şi prevenirea accientelor în rândul bicicliştilor şi mopediştilor.

Poliţiştii spun că numărul furturilor din buzunare şi genţi nu a crescut îngrijorător în acest an şi că în această perioadă, sibienii trebuie să aibă mai multă

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

toamna este anotimpul hoţilor de buzunare. de luni până vineri are loc săptămâna de prevenire a criminalităţii  toamna este anotimpul hoţilor de buzunare. de luni până vineri are loc săptămâna de prevenire a criminalităţii  toamna este anotimpul hoţilor de buzunare. de luni până vineri are loc săptămâna de prevenire a criminalităţii

Ultima oră

Comentariul meu