Stagiunea 2013 – 2014 a inceput si la Become cu un turneu la Oradea. In cadrul Festivalului International de Teatru de la Oradea, Compania de Teatru Become a prezentat patru spectacole, spectacole de care se vor putea bucra sibienii si in programul acestei toamne.

“Insomniacii` un text de Mimi Branescu cu Radu Botar, Catalin Grigoras si Mihai Alexandru. `Un spectacol despre conditia umana, un spectacol pe cat de comic, pe atat de tragic. Un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste, o comedie a zilelor noastre`, spun organizatorii.

“O aventura galanta` dupa texte de Pribeagu si Toparceanu, este un spectacol care il are in prim plan pe actorul Adrian Grigoras, One-man show-ul „O aventura galanta” prezinta un barbat si intamplarile sale in incercarea de a descifra cea mai mare enigma a lumii: femeia! Fiinta “care creeaza suspansul si misterul vietii, sarea si piperul, pentru care au murit oameni si au cazut imperii`.

Cel mai jucat spectacol al Teatrului Become “Ce-a ajuns Romania! care Romania?` un spectacol manifest cu Mihai Alexandru si Catalin Grigoras. Intamplari din epoca de aur, astazi atat de actuale, poate mai triste, poate mai amuzante. Iar “Statui Vivante` a fost prezent in fiecare zi de weekend la Oradea.

`Ma bucur nespus ca

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

debut de stagiune cu turneu pentru compania de teatru become  debut de stagiune cu turneu pentru compania de teatru become  debut de stagiune cu turneu pentru compania de teatru become

Ultima oră

Comentariul meu