copșenii, prezenţi la „let’s do it, românia!”: aproximativ 400 de voluntari au umplut 200 de saci cu deşeuri

Oraşul Copşa Mică a participat şi anul acesta, sub patronajul Primăriei, la proiectul „Let’s do it, Romania!” cu un număr de aproximativ 400 voluntari.

„Furnicuțele” de la grădiniţă, elevii şcolilor din localitate, liceenii, cadre didactice, părinți, pompieri voluntari, angajaţi ai primăriei şi alţi cetăţeni ai oraşului au spus “prezent” sâmbătă, 28 septembrie, apelului de a fi voluntari ai oraşului pentru o zi.

Cei prezenţi s-au “înarmat” cu mănuşi şi saci de gunoi şi au fost împărţiţi, în funcţie de locul de adunare, pe zonele stabilite a fi curăţate. La ora 13 majoritatea grupurilor au raportat încheierea misiunii şi s-au adunat din nou la punctele de start unde s-au făcut poze de grup.

Sacii rezultaţi (peste 200 buc) au fost depozitaţi în fața Primăriei Copşa Mică, de unde vor fi preluați de SC Eco-Sal SA Mediaş.

După centralizarea listelor de participare, voluntarilor prezenți li se vor înmâna diplome de participare din partea organizatorilor.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

copșenii, prezenţi la „let’s do it, românia!”: aproximativ 400 de voluntari au umplut 200 de saci cu deşeuri  copșenii, prezenţi la „let’s do it, românia!”: aproximativ 400 de voluntari au umplut 200 de saci cu deşeuri  copșenii, prezenţi la „let’s do it, românia!”: aproximativ 400 de voluntari au umplut 200 de saci cu deşeuri

Ultima oră

Comentariul meu