contese şi baroni vin în weekend la festivalul toamnă barocă la avrig

Contese și conți, baroni și baronese, muschetari și personaje mai mult sau mai puțin de poveste o sa isi dea intalnire sambata 5 octombrie 2013, la fosta reședință de vară a baronului Samuel von Brukenthal de la Avrig (fostul Preventoriu), pentru a participa la a V-a editie a Festivalului ‘Toamnă barocă la Avrig’.

Va fi o zi minunată, cu adevărat deosebită, petrecută într-un decor ce te poate duce foarte ușor cu gândul la poveste, o zi în care complexul de la Avrig se va deschide spre vizitatori.

Festivalul ‘Toamnă barocă la Avrig’ este organizat de Consiliul Local al orașului Avrig, Muzeul orașului Avrig, Biblioteca orașului Avrig, Centrul de Informare Turistică Avrig, în parteneriat cu Fundația Samuel von Brukenthal și Asociația ‘Prietenii Avrigului’.

Evenimentul are multiple caracteristici (cultural, artistic, monden etc), iar organizatorii și-au propus ca prin acesta să promoveze și să readucă în atenția opiniei publice, a autorităților locale și naționale, dar și a locuitorilor Avrigului, singurul complex baroc de acest fel din România, dar și multe alte elemente ale acestui stil prezente și cunoscute în această zonă.

Din program:

Expozitie de pictura Lia Tomus

Corina Raducanu si Eugen Dumitrescu

Concert de pian la patru maini

Dresaj caini—Centrul Chinologic Sibiu

Herghelia Maties—spectacol ecvestru

Vernisaj Salonul National de Arta Plastica ‘Arts & Wine’—organizat de Ovidiu Carpusor, Directorul Galeriilor de arta ‘Transilvania|’ din Brasov

Degustare de vinuri—opere romanesti si internationale prezentate de catre oenolog Claudiu Porumb,

Forever Dance—dans de societate

Flauto Dolce—concert baroc

Camerrata Vocalis—concert cor

Crispus—spectacol cu foc

Bal la Palat—tinuta obligatorie baroc

In deschiderea balului concert Nony Borsan

 

Ultima oră

Comentariul meu