cine-i cel mai gospodar? aproape 40 de localităţi au intrat în competiţia pentru cea mai frumoasă localitate

Toate cele 39 de localităţi care s-au înscris în concursul lansat de către Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu pentru buna gospodărire a comunelor şi oraşelor vor fi evaluate în cursul lunii octombrie de către o comisie aprobată în ultima şedinţă a CJ.

Comisia este prezidată de către directorul tehnic al Consiliului Judeţean, Ioan Bădilă, şi are în componenţă specialişti în urbanism, mediu, alimentare cu apă şi canalizare, agricultură, învăţământ şi investiţii.

Din cele 62 de unităţi administrativ teritoriale din judeţul Sibiu (mai puţin municipiile Sibiu şi Mediaş, care nu au putut participa, conform regulamentului de concurs), s-au înscris în competiţie un număr de 39 de localităţi: toate cele 9 oraşe (Avrig, Agnita, Cisnădie, Copşa Mică, Dumbrăveni, Miercurea Sibiului, Sălişte şi Tălmaciu), şi 30 de comune (Merghindeal, Loamneş, Cârţa, Şura Mică, Biertan, Boiţa, Şeica Mică, Târnava, Râu Sadului, Sadu, Tilişca, Şelimbăr, Şura Mare, Cârţişoara, Păuca, Laslea, Moşna, Chirpăr, Porumbacu de Jos, Gura Râului, Brădeni, Nocrih, Alma, Orlat, Micăsasa, Apoldu de Jos, Marpod, Slimnic, Turnu Roşu şu Axente Sever).

Scopul desfăşurării acestui concurs este acela de a antrena autorităţile publice şi toţi locuitorii din judeţ să protejeze şi să înfrumuseţeze mediul, iar pentru acest efort, Consiliul Judeţean Sibiu va răsplăti comunităţile cu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cine-i cel mai gospodar? aproape 40 de localităţi au intrat în competiţia pentru cea mai frumoasă localitate  cine-i cel mai gospodar? aproape 40 de localităţi au intrat în competiţia pentru cea mai frumoasă localitate  cine-i cel mai gospodar? aproape 40 de localităţi au intrat în competiţia pentru cea mai frumoasă localitate

Ultima oră

Comentariul meu