Baschetbalistul sibian care a intrat in coma dupa ce a cazut incercand sa escaladeze zidul unui camin studentesc a murit la spital. Tatal sportivului a fost si el implicat intr-un accident halucinant, la numai o zi dupa aflarea teribilei vesti. Masina in care se afla acesta a lovit un cerb, pe DN1, la iesirea din Sibiu spre Brasov.
Andrei Lefter (foto) a fost victima unui accident stupid. Baschetbalistul s-a lovit mortal la cap, dupa ce a cazut in incercarea de a escalada zidul unui camin studentesc. La doar o zi dupa moartea sportivului, tatal lui Andrei Lefter a fost si el victima unui accident incredibil: masina de taxi in care se afla a lovit mortal un cerb, in zona localitatii Vestem din judetul Sibiu. Din fericire, niciun pasager din masina in care se afla tatal baschetbalistului nu a suferit rani grave.
In simbolistica romaneasca cerbul este un animal sacru – domnitorul padurilor, care reprezinta bunatatea, puritatea, onoarea si cinstea aristocratica. In acelasi timp, cerbul este o calauza in lumea de dincolo.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

tatal lui lefter, accident cu un cerb  tatal lui lefter, accident cu un cerb  tatal lui lefter, accident cu un cerb

Ultima oră

Comentariul meu