fostul baschetbalist al csu atlassib, andrei lefter, a murit la spitalul judeţean

Andrei Lefter (foto), în vârstă de 23 de ani, fost jucător al lotului de baschet CSU Atlassib Sibiu, a pierdut lupta cu viaţa în această după-amiază, la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, după ce marţi, 24 septembrie, a fost adus în comă de un echipaj medical din zona căminelor studenţeşti de pe bulevardul Victoriei.

Până sâmbătă, 28 septembrie, tânărul a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, fiind în coma profundă, cu multiple leziuni craniene, care nu erau compatibile cu viaţa.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, însă din cercetările efectuate până în prezent nu există suspiciuni de omor, tânărul prezentând leziuni specifice unei lovituri prin cădere.

Sportivul a debutat în LNBM la CSU Sibiu în sezonul 2008-2009, iar mai apoi s-a transferat la CSU Ploieşti. Stagiunea precedentă a evoluat la CSU Ploieşti 2, în Liga I.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

fostul baschetbalist al csu atlassib, andrei lefter, a murit la spitalul judeţean  fostul baschetbalist al csu atlassib, andrei lefter, a murit la spitalul judeţean  fostul baschetbalist al csu atlassib, andrei lefter, a murit la spitalul judeţean

Ultima oră

Comentariul meu