adi ungur, în “careul de ași” la sibiu open, iar volandri s-a retras din campionat, înaintea semifinalelor

Adrian Ungur (foto principala) s-a calificat în semifinalele turneului Sibiu Open, după ce vineri, 26 septembrie, a avut de trecut nu de unul, ci de doi adversari.

Românul, care este câștigătorul turneului de la Sibiu de anul trecut, a avut o partidă suspendată cu o zi înainte şi care s-a reluat de la scorul de 1-0 la seturi pentru Steven Diez. Ungur a avut un set al doilea mai lejer, câştigat cu scorul de 6-3, însă Diez s-a ţinut aproape şi a fost nevoie de un tie-break adjudecat la 6, pentru ca jucătorul clasat numărul 120 ATP să se califice în sferturile de finală.

După numai câteva ore, în aceeaşi după-amiază, singurul român rămas în competiţie avea să dispute şi faza antepenultimă a turneului, împotriva ui Julian Reister, favorit 3. Adrian Ungur ştia că nu va avea un meci uşor, mai ales că pierduse cu câteva zile în urmă finala de la Trnava, tot împotriva lui germanului. Campionul de la Sibiu nu s-a pierdut cu firea şi şi-a luat o revanşă frumoasă, în două seturi, scor 7-6, 6-4.

“Mă bucur că am reuşit această victorie în faţa frumosului public de la Sibiu, a cărui susținere am avut-o pe tot parcursul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

adi ungur, în “careul de ași” la sibiu open, iar volandri s-a retras din campionat, înaintea semifinalelor  adi ungur, în “careul de ași” la sibiu open, iar volandri s-a retras din campionat, înaintea semifinalelor  adi ungur, în “careul de ași” la sibiu open, iar volandri s-a retras din campionat, înaintea semifinalelor

Ultima oră

Comentariul meu