Baschetbalistul sibian de 23 de ani a decedat in spital, a anuntat sambata clubul CSU Sibiu. Lefter a incercat sa escaladeze burlanul unuia dintre caminele de studenti de pe Bulevardul Victoriei, a cazut si a fost gasit in coma. `CSU Atlassib Sibiu isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a fostului nostru jucator, Andrei Lefter. Jucatorii, stafful tehnic si conducerea CSU Atlassib Sibiu a primit cu tristete vestea neplacuta. Ne exprimam regretul fata de aceasta grea pierdere a familiei. Transmitem si noi pe aceasta cale sincere condoleante si familiei si apropiatilor lui Andrei`, se arata intr-un comunicat al clubului sibian.

Lefter (nascut pe 14 februarie 1990), care a evoluat la CSU Asesoft Ploiesti, inainte de a ajunge la CSU Sibiu, era internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Sibiu.

Inspectoratul Judetean de Politie a cercetat imprejurarile in care Lefter a ajuns in aceasta stare, insa anchetatorii au stabilit ca nu exista suspiciuni de agresiune. “Cel mai probabil, loviturile pe care acesta le are au fost cauzate de caderea de la inaltime. IPJ Sibiu a incheiat cercetarile, in acest caz nefiind vorba de suspiciuni de agresiune sau tentative de omor`, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Luciana Baltes.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

a murit andrei lefter. un accident stupid  a murit andrei lefter. un accident stupid  a murit andrei lefter. un accident stupid

Ultima oră

Comentariul meu