video|foto cibinfest în piaţa mare a sibiului. sute de oameni au ocupat mesele din cort

A treia ediţie a Cibinfest a început joi, 26 septembrie, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber şi preşedintele Fundaţiei Austria Pro România, Barbara Schofnagel, organizatorul evenimentului, participând la deschidere.

Distracţia a început de la ora 18, iar cel care a dat cep primului butoi de bere a fost consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber.

Primarul Klaus Johannis a spus câteva cuvinte la deschiderea oficială a ediţiei din acest an a Cibinfest.

Am rămas foarte surprins când am intrat să văd că deja aţi venit într-un număr atât de mare la deschidere. E un semn foarte bun. Felicitări. În acest an organizatorii cred că au reuşit să ne surprindă pe toţi cu un cort imens, deja de la deschidere cu o atmosferă extraordinară, multă lume care vrea să bea bere, să mănânce ceva şi să asculte muzică. Sunt premisele unei manifestări reuşite. Sper să funcţioneze bine şi butoiul cu bere şi vă doresc distracţie plăcută”, s-a adresat Klaus Johannis celor prezenţi.

999 de butoaie de bere, de diferite sortimente, vor satisface, până duminică, setea de bere a sibienilor, potrivit estimărilor organizatorilor.

Articol complet, foto & video: Rondul De Sibiu

Tags:

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video|foto cibinfest în piaţa mare a sibiului. sute de oameni au ocupat mesele din cort  video|foto cibinfest în piaţa mare a sibiului. sute de oameni au ocupat mesele din cort  video|foto cibinfest în piaţa mare a sibiului. sute de oameni au ocupat mesele din cort

Ultima oră

Comentariul meu