VIDEO Fetiță romă, furată de la școală din Turnișor. Părinții fac scandal. Politia infirmă răpirea!

Scandal imens în comunitatea romilor din Sibiu. O fetiță de numai 13 ani a dispărut după ce ar fi fost furată de un alt țigan venit din Drăgășani și căruia minora i-a căzut cu tronc. Familia fetiței susține că acesta a furat-o și a dus-o acasă pentru că ar vrea să se însoare cu ea. Oamenii au depus plângere la poliție și speră să își recupeze fata cât mai curând. Unii din martori susțin însă că fata ar fi plecat de bună voie.

Familia spune că fetița lor ar fi fost pețită de tânărul din județul Vâlcea, dar nu au fost de acord să o dea acestuia de nevastă pentru că este minoră. Mama tinerei susține că fiica ei a fost furată de la școală și luată cu forța la Drăgășani.

”Fata mea e fată mare. Fata mea nu e de măritat. Au furat-o de la școală. Să vină fata mea înapoi că nu o las. Nu o las pe fata mea. De știu că îmi tai gâtul cu cuțitul și nu o las. Am o fată și nu o las. O vrea mireasă. Nu vreau așa să o fure. E mică, e minoră fata mea. Să vină înapoi. Să îi dea drumul de acolo. Să vină fiica mea acasă că nu o las. Să imi aducă fata că pușcăriile îi mănâncă”, a spus mama fetiței care ar fi fost răpită.

Au cerut ajutorul casei regale

Oamenii au apelat la regele romilor din România, Daniel Cioabă și au cerut acestuia să îi ajute să își recupereze fiica dispărută.

”Deci au venit. Au pețit-o pe fată. Familia ei nu a fost de acord să le-o dea la acești oameni de la Drăgășani și din câte am înțeles eu de la familie, au venit și au furat-o. Fata este minoră. Are 13 ani. Familia nu vrea sub nicio formă să o lase la acea familie și rugăm autoritățile să ia măsuri să putem să o aducem înapoi. De la școală au luat-o. Ea era la școală și..”, Daniel Cioabă – regele romilor din România.

YouTube video

Daniel Cioabă a sesizat și Direcția Județeană pentru Protecția Copilului în acest caz și a chemat personal poliția care a înregistrat plângerea familiei și a demarat o anchetă pentru a stabili dacă într-adevăr fetița a fost răpită sau a plecat totuși de bună voie.

Poliția infirmă răpirea

În urma verificărilor efectuate cu operativitate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu s-a stabilit faptul că minora plecat voluntar, în dimineaţa zilei de 27 septembrie a.c., de la şcoală cu un taxi spre judeţul Vâlcea.

 

Nu există suspiciuni cu privire la răpirea sau sechestrarea acesteia.

 

În prezent sunt efectuate verificări în vederea depistării minorei.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. O fetita de 13 ani nu pleaca de buna voie…sau chiar daca pleaca, nu e constienta de ceea ce face. E minora!