video cum va arăta bucătăria viitorului? proiectul “2063 dining” arată felul în care oamenii vor găti peste 50 de ani

Compania germană Miele, specializată în produse de bucătărie, a încheiat un parteneriat cu organizatorii Festivalului de Design de la Londra şi cu maestrul bucătar Ben Spalding pentru a lansa “2063 Dining”, un proiect conceput sub forma unei expoziţii care prezintă felul în care oamenii vor găti peste 50 de ani.

Buvătăria anului 2063 va cuprinde dispozitive care scanează palma pentru a monitoriza nutriţia, pereţi comestibili şi carpete din iarbă.

Vor exista dispozitive de monitorizare a stării de sănătate ce vor oferi în timp real date medicale complete pentru toţi membrii familiei.

Dispozitivele de monitorizare vor fi capabile să îi anunţe pe oameni nu doar în legătură cu momentul în care aceştia au atins nivelul maxim admis de calorii pentru ziua respectivă, ci şi să ofere informaţii importante despre concentraţia de grăsimi din organism, ritmul cardiac şi concentraţia de colesterol, sugerând, totodată, o dietă creată special pentru optimizarea performanţelor fizice ale fiecărui membru al familiei.

Cărţile cu reţete culinare vor fi înlocuite cu holograme care vor proiecta, de exemplu, imagini cu reţeta pentru plăcinta ciobanului (plăcintă tradiţională englezească cu carne, n.r.) scrisă în urmă cu mulţi ani de bunica persoanei vizate.

Alte elemente high-tech din bucătăria viitorului sunt senzorii de luminozitate

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video cum va arăta bucătăria viitorului? proiectul “2063 dining” arată felul în care oamenii vor găti peste 50 de ani  video cum va arăta bucătăria viitorului? proiectul “2063 dining” arată felul în care oamenii vor găti peste 50 de ani  video cum va arăta bucătăria viitorului? proiectul “2063 dining” arată felul în care oamenii vor găti peste 50 de ani

Ultima oră

Comentariul meu