peste 600 de persoane au participat la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. jumătate au fost selectate de angajatori

630 de persoane au participat vineri, 27 septembrie, la Sibiu, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Sibiu, iar la Mediaş numărul persoanelor interesate de ofertă a fost de 320, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS), la finalul bursei.

În total, în cele două locaţii, de la Sibiu şi Mediaş, bursa a fost vizitată de 950 de persoane.

Acestea au avut de ales dintr-un număr total de 856 locuri de muncă vacante puse la dispoziţie de către 42 agenţi economici din judeţ.

La Sibiu, 26 firme au oferit 732 locuri de muncă, iar la Mediaş, 16 agenţi economici au oferit 124 de posturi.

Din totalul persoanelor participante, 550 au fost absolvenţi, 470 dintre ei vizitând bursa de la Sibiu şi 80, de la Mediaş.

Dintre persoanele intervievate, 367 au fost selectate în vederea încadrării (335 la Sibiu şi 32 la Mediaş), în meserii precum inginer de sistem în informatică, economist, inginer mecanic, inginer electronist, tehnician operator la roboţi industriali, operator montaj linii automate, muncitor necalificat la asamblarea-montarea pieselor, confecţioner articole din piele şi înlocuitori, muncitor necalificat în industria confecţiilor, sudor sau electrician.

Persoanele selectate urmează să ocupe un loc de muncă

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste 600 de persoane au participat la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. jumătate au fost selectate de angajatori  peste 600 de persoane au participat la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. jumătate au fost selectate de angajatori  peste 600 de persoane au participat la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. jumătate au fost selectate de angajatori

Ultima oră

Comentariul meu