McDonald’s a anuntat ca va incepe sa le ofere clientilor optiunea de a inlocui cartofii prajiti cu salata, fructe sau legume, ca parte dintr-o campanie de introducere a unor produse mai sanatoase in meniuri.

Schimbarea va fi implementata la inceputul anului viitor in Statele Unite, unde oamenii vor putea alege o salata in loc de cartofi prajiti, fara a plati in plus. Potrivit companiei, clientii pot face deja astfel de schimburi in unele tari, printre care si Franta, scrie huffingtonpost.com.

McDonald’s Corp. a informat ca lucreaza ca optiunile sa fie disponibile in 20 dintre cele mai mari piete ale sale din lume, ceea ce constituie 85 la suta din vanzari.

Schimbarea a fost anuntata la New York, unde CEO-ul Don Thompson a aparut pe scena alaturi de fostul presedinte Bill Clinton.

Intr-un interviu, Thompson a spus ca McDonald’s urmareste sa se axeze pe produse mai sanatoase, una dintre masuri fiind extinderea ofertei de fructe si legume in alte parti ale lumii, precum porumb si kiwi pe bat.

In plus, McDonald’s intentioneaza sa foloseasca ambalajele pentru a face optiunile sanatoase mai atractive pentru copii. De exemplu, o garnitura de morcovi ar putea fi vanduta intr-un ambalaj mai vesel colorat. Parintii vor putea in continuare sa comande

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

panica la mcdonald's: inlocuiesc cartofii prajiti cu salata!  panica la mcdonald's: inlocuiesc cartofii prajiti cu salata!  panica la mcdonald's: inlocuiesc cartofii prajiti cu salata!

Ultima oră

Comentariul meu