Daca ramai weekend-ul acesta in Sibiu o sa iti fie greu sa alegi unde sa te distrezi sau sa te relaxezi. In primul rand nu o sa poti trece prin Piata Mare fara sa savurezi o bere la Cibinfest, apoi iti va fi greu sa alegi doar o piesa de teatru la care sa mergi, cand sunt atatea care merita vazute, si in plus, timp de doua zile, Sibiu gazduieste un festival international de poezie.

Cibinfest aduce in Piata Mare un cort urias de 2400 mp, dar si posibilitatea ca doritorii sa isi rezerve o masa in cadrul evenimentului, acestea fiind noutatile editiei 2013 a Cibinfest, un eveniment inspirat de Oktoberfest-ul de la Munchen si adaptat la specificul local al Sibiului.

In rest, reteta care a asigurat succesul primelor doua editii ramane neschimbata: parc de distractii, hectolitri de bere, produse autohotone, muzica de inspiratie bavareza si mii de oameni care sarbatoresc impreuna venirea toamnei. Ca in fiecare an, evenimentul are loc in ultimele patru zile ale lunii, in perioada 26 – 29 septembrie.

Pentru ca Cibinfest n-ar fi posibil fara muzica buna, formatia Die Spatzen 2000 si Desperado acompaniaza zilnic sunetele halbelor de bere. Die Spatzen sunt cunoscuti sibienilor de anul trecut, fiind

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

la sibiu intr-un singur weekend: festivalul berii, festival de poezie, mult teatru si turneu de tenis  la sibiu intr-un singur weekend: festivalul berii, festival de poezie, mult teatru si turneu de tenis  la sibiu intr-un singur weekend: festivalul berii, festival de poezie, mult teatru si turneu de tenis

Ultima oră

Comentariul meu