municipalitatea licitează un spaţiu pentru construirea unui nou adăpost de câini şi îl extinde pe cel actual

Consilierii locali au votat joi, 26 septembrie, în şedinţa lunară de consiliu local, proiectul de hotărâre prin care un teren-imobil din Dealul Guşteriţei, proprietate a Municipiului Sibiu, va fi divizat în patru loturi, în vederea închirierii de către municipalitate a unui lot în suprafată de 995 de metri pătraţi.

Din proiectul de hotărâre reiese că municipalitatea va licita acest lot către firmele interesate să construiască aici un nou adăpost pentru câinii comunitari. Preţul de plecare al licitaţiei este de 1,77 lei/mp/lună, iar pasul de strigare va fi de 1 leu/mp/lună.

Una dintre condiţiile impuse firmelor interesate de construirea adăpostului este ca perioada de închiriere să fie de minim 20 de ani de zile, cu posibilitate de prelungire cu acordul părţilor.

Cei interesaţi să participle la licitatţie trebuie să achiziţioneze caietul de sarcini al licitaţiei, în valoare de 100 de lei, să achite taxa de participare în valoare de 50 de lei şi să depună o garanţie de participare de 500 de lei.

Un al doilea lot din terenul partajat, în suprafaţă de 584 de metri pătraţi şi situat în vecinătatea imediată a actualului adăpost de câini din Dealul Guşteriţei, va fi transmis Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără stăpâni

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

municipalitatea licitează un spaţiu pentru construirea unui nou adăpost de câini şi îl extinde pe cel actual  municipalitatea licitează un spaţiu pentru construirea unui nou adăpost de câini şi îl extinde pe cel actual  municipalitatea licitează un spaţiu pentru construirea unui nou adăpost de câini şi îl extinde pe cel actual

Ultima oră

Comentariul meu