Un baschetbalist sibian de 23 de ani care a evoluat si la campioana Asesoft Ploiesti se afla in stare grava, la Terapie Intensiva. Andrei Lefter a fost gasit aseara, in spatele unui camin studentesc din Sibiu, in stare de inconstienta. El a fost internat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean, in coma profunda.

Inspectoratul Judetean de Politie a cercetat imprejurarile in care Lefter a ajuns in aceasta stare, insa anchetatorii au stabilit ca nu exista suspiciuni de agresiune. “Cel mai probabil, loviturile pe care acesta le are au fost cauzate de caderea de la inaltime. IPJ Sibiu a incheiat cercetarile, in acest caz nefiind vorba de suspiciuni de agresiune sau tentative de omor`, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Luciana Baltes.

Baschetbalistul s-a lovit grav la cap, dupa ce se pare ca a incercat sa escaladeze burlanul unuia dintre caminele de studenti de pe Bulevardul Victoriei. Din primele analize a reiesit si ca sportivul bause inainte de accident. Lovitura suferita la cap este extrem de grava, iar medicii ii acorda baschetbalistului sanse mici de supravietuire.

“Pacientul se afla internat pe sectia de terapie intensive, in coma profunda. El a fost diagnosticat cu traumatism sever cranio-cerebral`, spune purtatorul de cuvant al Spitalului

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ultima ora: andrei lefter, in coma la ati  ultima ora: andrei lefter, in coma la ati  ultima ora: andrei lefter, in coma la ati

Ultima oră

Comentariul meu