recursul lui iohannis împotriva ani, admis de curtea de apel alba. primarul nu este în incompatibilitate

Curtea de Apel Alba Iulia a soluţionat miercuri, 25 septembrie, dosarul cunoscut opiniei publice ca „procesul Klaus Iohannis împotriva A.N.I.”, favorabil pentru primarul Sibiului.

Potrivit soluţiei curţii de Apel Alba Iulia, remisă presei, primarul nu s-a aflat în incompatibilitate prin ocuparea funcţiei de primar şi, în acelaşi timp, pe cea de reprezentant al municipiului Sibiu în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu şi SC Pieţe SA.

“Astăzi, 25.09.2013, în dosarul nr. 508/57/2013 ce s-a aflat pe rolul instanţei, Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia formulată de reclamantul Klaus-Werner Iohannis în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a dispus anularea raportului de evaluare nr.18367/G/II/24.04.2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate.”, se arată în soluţia Curţii de Apel Alba Iulia.

Cu privire la contestaţia formulată de reclamant împotriva Inspecţiei de integritate, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus respingerea contestaţiei ca fiind formulată împotriva unei persoane fără legitimare procesuală.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, competenţa soluţionării recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul nr. 508/57/2013, ce s-a aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

recursul lui iohannis împotriva ani, admis de curtea de apel alba. primarul nu este în incompatibilitate  recursul lui iohannis împotriva ani, admis de curtea de apel alba. primarul nu este în incompatibilitate  recursul lui iohannis împotriva ani, admis de curtea de apel alba. primarul nu este în incompatibilitate

Ultima oră

Comentariul meu