pont pentru cei ce vor să zboare: wizz air reduce azi biletele cu 20 la sută

Wizz Air reduce miercuri, 25 septembrie 2013, tarifele biletelor cu 20%. Ultima promoţie de acest fel a avut loc la începutul lunii septembrie.

Compania Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România după numărul de pasageri, percepe taxe mai mari pentru bagajele de mână aduse de călători la bordul aeronavelor decât cele comunicate în luna octombrie a anului trecut, când oficialii anunţau taxarea suplimentară a bagajelor transportate până atunci gratuit. Niciun oficial al Wizz Air nu a anunţat public schimbarea cuantumului taxelor.

„Wizz Air anunţă astăzi o nouă ofertă de o zi, reducând cu 20% toate tarifele pe toate rutele pentru rezervările făcute mâine, 4 septembrie.

Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care rezervă bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinaţii vor profita de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai accesibile. Promoţia de prelungire a vacanţei urmează succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Discount Club, lansată în primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care n-au fost rezervate de membrii Wizz Discount Club sunt disponibile publicului generale cu o reducere de 20%”, se menţionează într-un comunicat al companiei, scrie Agerpres.

Wizz Air precizează că discountul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

Compania operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri , care pleacă de la 17 baze, 290 de rute făcând legătură cu 96 de destinaţii din 36 de ţări. În 2012, Wizz Air a fost alegerea preferată a 12 milioane de pasageri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/wizz-air-anunta-reduceri-pe-toate-rutele_1262021.html#ixzz2fuqkprCD
Follow us: @realitatea on Twitter

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii