lucrările la magistrala de apă din zona străzii tudor arghezi vor avea loc vineri. vezi pe ce străzi va fi întreruptă alimentarea cu apă

Reprezentanţii societăţii Apă Canal anunţă că vineri, 27 septembrie, în intervalul orar 8- 22, vor avea loc lucrări la magistrala de transport DN 600, în zona străzii Tudor Arghezi din municipiul Sibiu.

Astfel, în intervalul menţionat, se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Cârlova – şoseaua Alba Iulia ( până la Podul Petrom) – Malului – Piaţa Cibin – Turnului – Dârstelor – Aleea Filozofilor – Tudor Arghezi.

În zona adiacentă pot fi înregistrate scăderi de presiune.

La dispoziţia abonaţilor din zona afectată vor fi puse autospeciale cu apă menajeră ce va staţiona în zona Spitalului TBC şi la intersecţia şoselei Alba Iulia cu strada Alpinismului.

Lucrările sunt executate de SC „Terra Building” SA Sibiu, în cadrul Contractului „Modernizare reţea de apă strada Tudor Arghezi”, finanţat de Primăria Municipiului Sibiu.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispeceratul „Apă Canal”, telefon 0269.222.777, Telverde 08008.202.202.

Lucrările la magistrală au fost anunţate, iniţial pentru marţi, 24 septembrie, dar au fost reprogramate pentru vineri, 27 septembrie.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

lucrările la magistrala de apă din zona străzii tudor arghezi vor avea loc vineri. vezi pe ce străzi va fi întreruptă alimentarea cu apă  lucrările la magistrala de apă din zona străzii tudor arghezi vor avea loc vineri. vezi pe ce străzi va fi întreruptă alimentarea cu apă  lucrările la magistrala de apă din zona străzii tudor arghezi vor avea loc vineri. vezi pe ce străzi va fi întreruptă alimentarea cu apă

Ultima oră

Comentariul meu