klaus johannis a câştigat procesul împotriva ani

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a câştigat în instanţă procesul deschis împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) care l-a declarat incompatibil. Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia formulată de Johannis şi a dispus anularea raportului ANI.

Cazul lui Johannis s-a judecat miercuri, 25 septembrie, la Curtea de Apel Alba Iulia care a ” admis contestaţia formulată de reclamantul Klaus-Werner Johannis în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a dispus anularea raportului de evaluare nr.18367/G/II/24.04.2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate.”

Klaus Johannis, primarul Sibiului, s-a declarat bucuros de această hotărâre a instanţei. “Mă bucur de această hotărâre favorabilă a instanţei care vine să confirme ceea ce eu am susţinut de la bun început, şi anume că nu poate reprezenta un caz de incompatibilitate prezenţa primarului – reprezentantul comunităţii respective – în adunarea generală a acţionarilor a unei societăţi care oferă servicii de utilitate publică în întreaga regiune şi care se află integral în mână publică, mai ales că nu am obţinut şi nu obţin venituri de pe urma acestui mandat“, a declarat Klaus Johannis, imediat după aflarea deciziei.

Articol complet: CityNews Sibiu

Tags:

Del.icio.us

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

klaus johannis a câştigat procesul împotriva ani  klaus johannis a câştigat procesul împotriva ani  klaus johannis a câştigat procesul împotriva ani

Ultima oră

Comentariul meu