conferinţa cyber security de la sibiu: prima ţintă a hackerilor,conturile bancare, urmate de furtul de identitate

În contextul în care din ce în ce mai multe persoane apelează la telefonul mobil sau tabletă atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, specialiştii atrag atenţia că tehnologia a evoluat nu numai pentru îmbunătăţirea vieţii, ci şi pentru cei care nu au cele mai bune intenţii.

În acest sens, mediul online este cu atât mai periculos cu cât oamenii îl consideră modul în care pot avea acces la bunurile lor în orice moment din viaţă. Odată cu tehnologia s-au dezvoltat şi instrumentele pe care hackeri le folosesc pentru a ne fura datele personale în diferite scopuri.

Conturile bancare, prima ţinţă a hackerilor

Specialiştii IT , prezenţi pentru două zile la Sibiu, încearcă să găsească soluţii la infracţionalitatea din mediul online.

„În general încearcă să se fure date bancare pentru că acolo sunt banii cei mai mulţi, după care se poate merge în orice altă direcţie. Datele personale sunt şi ele o ţintă pentru şantaj, să te conving să cumperi anumite acţiuni, furt de identitate şi tot aşa se pot face foarte multe scenarii”, a declarat înainte de începerea conferinţei Cătălin Cosoi (foto), cheef security strategies Bidfeneder Romania.

Conferinta Cybersecurity încearcă să lanseze o platformă de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

conferinţa cyber security de la sibiu: prima ţintă a hackerilor,conturile bancare, urmate de furtul de identitate  conferinţa cyber security de la sibiu: prima ţintă a hackerilor,conturile bancare, urmate de furtul de identitate  conferinţa cyber security de la sibiu: prima ţintă a hackerilor,conturile bancare, urmate de furtul de identitate

Ultima oră

Comentariul meu