baschetbalistul andrei lefter, internat în comă la spitalul județean sibiu cu șanse minime de supraviețuire

Fostul component al grupărilor CSU Asesoft Ploiești și CSU Sibiu, a fost găsit în stare de inconștiență în apropierea căminelor studențești de pe Victoriei. Lefter este internat la terapie intensivă în stare deosebit de gravă, iar șansele de supraviețuire sunt minime.

Momente triste pentru iubitorii baschetului din Sibiu și Ploiești. Tânărul Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit marți în stare de inconștiență în apropiere de cantina și căminele studențești de pe Bulevardul Victoriei.

Imediat la fața  locului au sosit medicii, dar acesta a fost internat în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Jucătorul care ultima dată a evoluat la CSU Asesoft Ploiești se afla în vizită la Sibiu și acumse zbate între viață și moarte. ”Tânăru a fost adus în Urgență, iar acum este internat pe terapie intensivă în comă. Are șanse minime de supraviețuire”, au explicat surse din cadrul Spitalului Județean Sibiu.

Poliția a demarat o anchetă și a făcut cercetări la locul unde Andrei Lefter a fost găsit în comă. ”Nu sunt suspiciuni cu privire la vreo faptă cu violență săvârșită aspura lui. A fost găsit căzut în stare de inconștiență”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu ca ar fi prima cand citesc aceleasi 10 cuvinte adunate intr-o „stire”, dar celui/celei care se ocupa de pagina Orei de Sibiu pe Facebook ii spun cu mana pe inima ca treaba asta nu e pentru el/ea ! Patetic !