sibiu lights and more – o construcţie luminoasă inedită va încânta sibienii pe bălcescu

Asociaţia M&S EVENTS organizează în perioada 4-6 octombrie pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, prima ediţie a evenimentului Sibiu Lights and More, un eveniment care va folosi instalaţii de led pentru a creea structuri deosebite.

Structuri impresionante ”îmbrăcate” în peste 60.000 de leduri multicolore vor alcătui un ansamblu artistic. Timp de trei zile acest ansamblu decorativ format din leduri va lumina în fiecare seară strada Nicolae Bălcescu începând cu ora 20.

Frumuseţea acestei construcţii luminoase va fi completată în fiecare seară de un program artistic care va consta în reprezentaţii de muzică live. În deschiderea evenimentului, va avea loc o paradă la care vor participa 25 de biciclete şi 20 maşini luminate cu leduri, iar în prima seară formaţia Modiwo va susţine un spectacol de tobe şi percuţie.

Organizatorii spun că au dorit să organizeze acest eveniment la Sibiu plecând de la tema agendei culturale Sibiu Smart şi dorind să transmită mesajul importanţei reducerii consumului de energie electrică împreună cu partenerii italieni de la DeCagna.

Montarea decorului de leduri va dura aproximativ 15 zile, deci va începe de săptămâna viitoare, pentru a fi gata de prezentare până în 4 octombrie.

Evenimentul face parte din agenda culturală cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi sprijinită de Primăria Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu