Opt bucatarii din intreaga lume, maestri culinari, concurenti din cadrul Masterchef, o scena pe care se desfasoara demonstratii culinare, concursuri, muzica si dans. Sunt cateva din detaliile primei editii a Festivalului `de Bun Gust`, ce va avea loc in zilele de 4, 5 si 6 octombrie in chiar Piata Mare a Sibiului.
Printr-un concept inedit, in cadrul generos al Pietei Mari a Sibiului, Festivalul `de Bun Gust` va aduce in fata sibienilor si spre deliciul propriu-zis al acestora reprezentantii a opt bucatarii internationale (chineza, italiana, turceasca, greaca, germana etc,). Fiecare astfel de bucatarie va fi reprezentanta de un stand de la care sibienii vor putea cumpara (la preturi reduse fata de cele din restaurante) mancaruri gatite, specifice tarilor invitate in cadrul Festivalului `de Bun Gust`. Fiecare stand va fi intretinut de maestrii-bucatari ai unor restaurante cu specific din Sibiu. Sibienii care vor dori sa se bucure de savoarea mancarurilor traditionale din lumea intreaga vor putea face acest lucru la mesele puse la dispozitie in cadrul festivalului .

Demonstratii culinare, muzica si dans

Pe scena ce va fi amenajata in cadrul Festivalului, maestrii culinari care vor reprezenta, fiecare, cate una din bucatariile internationale promovate in cadrul `de Bun Gust` vor fi actorii

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

festivalul `de bun gust`  festivalul `de bun gust`  festivalul `de bun gust`

Ultima oră

Comentariul meu