crucea roşie sibiu începe o nouă serie de cursuri îngrijire bătrâni la domiciliu. cursanţii pot lucra în germania

Crucea Roşie Sibiu începe o nouă serie a cursurilor de îngrijitor vârstnici la domiciliu, cu posibilitatea angajării în Germania, la finalizarea cursului.

Cursul de îngrijire vârstnici la domiciliu este un curs de calificare profesională acreditat de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, conform Ordonanţei Guvernului 129/2000, şi recunoscut atât pe plan naţional cât şi internaţional. La finalizarea cursului se eliberează o diplomă din partea Ministerului Muncii din România şi o diplomă de Cruce Roşie, recunoscută pe plan internaţional.

Cursul costă 825 ron, care se pot plăti şi în 3 rate.

Acte necesare pentru înscriere: copii după act de studii, carte de identitate, certificat căsătorie, cv, adeverinţă medicală, cerere tip.

Crucea Roşie Sibiu are o îndelungată experienţă în acest domeniu de activitate, cursanţii anteriori profesând în spitale, azile, centre de îngrijire pentru adulţi sau copii, cabinete medicale din ţară, Uniunea Europeană, America sau Orientul Mijlociu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

crucea roşie sibiu începe o nouă serie de cursuri îngrijire bătrâni la domiciliu. cursanţii pot lucra în germania  crucea roşie sibiu începe o nouă serie de cursuri îngrijire bătrâni la domiciliu. cursanţii pot lucra în germania  crucea roşie sibiu începe o nouă serie de cursuri îngrijire bătrâni la domiciliu. cursanţii pot lucra în germania

Ultima oră

Comentariul meu