infrastructura națională: starea de fapt și soluțiile posibile, discutate la sibiu cu specialiştii din domeniu

Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale (ARTRI) și Revista Mișcarea organizează un eveniment special, întitulat „Infrastructura națională: starea de fapt și soluțiile posibile”, care va avea loc la Sibiu, pe 24 septembrie, în sala de conferințe a Hotelului BEST WESTERN Silva Hotel, Aleea Mihai Eminescu nr.1, cu începere de la ora 10.00.

Specialiştii din transporturi vor aborda cele mai importante aspecte legate de planificarea, finanțarea, construcția, utilizarea şi mentenanța infrastructurii naţionale. Taxarea, securitatea și controlul traficului vor fi abordate de invitaţi speciali de la instituţiile de resort. ARTRI va prezenta o Declaraţie specială cu privire la starea necorespunzătoare a infrastructurii rutiere din România şi va oferi soluţiile optime pentru 2014-2020.

Întrunirea specialiștilor de la Sibiu face parte din seria dezbaterilor esențiale organizate pe parcursul anului 2013 de ARTRI și Revista Mișcarea.

La eveniment vor participa oficiali ai Ministerului Transporturilor, Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, ai autorităților locale din județul Sibiu, ai Autorității Rutiere Române, Poliției Române, precum și cadre didactice universitare, manageri ai companiilor de transport și reprezentanți ai societății civile.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

infrastructura națională: starea de fapt și soluțiile posibile, discutate la sibiu cu specialiştii din domeniu  infrastructura națională: starea de fapt și soluțiile posibile, discutate la sibiu cu specialiştii din domeniu  infrastructura națională: starea de fapt și soluțiile posibile, discutate la sibiu cu specialiştii din domeniu

Ultima oră

Comentariul meu